5
квітня

Чи можливо отримати кредит за один день?

Перша думка, що приходить в голову людині, у якої несподівано виникла кризова ситуація, що вимагає фінансових витрат: «Де взяти грошей за один день?». Напевно, кожен середньостатистичний громадянин України в першу чергу піде позичати у близьких, родичів, друзів або хороших знайомих. Але не у всіх випадках подібні спроби увінчаються успіхом.

Чи можливо отримати кредит за один день?
2
квітня

Де взяти кредит на невелику суму?

3000-5000 гривень - здавалося б, не дуже велика сума, але саме її може не вистачити на ремонт техніки, оплату побутових послуг або ж навчання. Єдина проблема - де взяти таку суму швидко? Є кілька варіантів розв'язання подібної проблеми: зайняти у друзів або родичів, віддати свої цінності в ломбард або ж звернутися в мікрофінансову організацію.

Де взяти кредит на невелику суму?
30
березня

Як відрізнити чесну МФО від шахраїв?

Кількість мікрофінансових організацій в Україні збільшується з кожним місяцем. Збільшення попиту на подібні послуги збільшили так само ризик виникнення шахраїв на даному ринку. У цій статті ми розповімо, як відрізнити легальну МФО від шахраїв.

Як відрізнити чесну МФО від шахраїв?
27
лютого

Пакет документів для отримання мікропозики онлайн

Прийняти рішення піти за кредитом в банк достатньо важко. Кількість відомостей, необхідних для оформлення, лякають клієнтів. Без поручителя, довідки з місця роботи про доходи шанси позичальника отримати гроші різко падають, з негативною кредитною історією зовсім зводяться до мінімуму. Завдяки послугам мікрофінансових організацій отримати кошти на банківську карту можна в будь-якому місці та в будь-який час з доступом в інтернет. Клієнти, які поки не стикалися з МФО, цікавляться, які документи необхідні для мікропозик? Найголовніша перевага мікрофінансових організацій - морока з паперами мінімізована або ж зовсім відсутня, а узгодження займає всього кілька хвилин!

Пакет документів для отримання мікропозики онлайн
24
лютого

Що робити, якщо немає грошей погасити позику?

Навіть один день прострочення загрожує позичальникові зниженням кредитного рейтингу. У багатьох МФО діє послуга пролонгації (тобто продовження) договору. Цю послугу можна оформити в особистому кабінеті на сайті МФО, навіть не виходячи з дому.

Що робити, якщо немає грошей погасити позику?
21
лютого

Як мікрокредити впливають на кредитну історію

Нас з дитинства вчать, що борги потрібно повертати в строк. Якщо ви все ж порушили цю непорушну істину, будьте готові зустрічати наслідки. У два або три рази підвищена процентна ставка, постійні дзвінки від представників кредитора і внесення в «чорний список». Але навіть це ще не все - пожинати плоди зіпсованої кредитної історії доведеться довго.

Як мікрокредити впливають на кредитну історію
18
лютого

Мікрокредити в Україні: яку кількість позик можна оформити?

Великі гравці у сфері мікрокредитування в Україні згодні видавати позики до 15000 гривень, а деяким перевіреним клієнтам надходять пропозиції про суми 20000-25000 грн, терміном до 30 днів. МФО і банки часто вказують на своїх сайтах і в рекламі максимально можливу суму кредиту або позики, але узгоджують її, звичайно, не всім. Ліміт визначається індивідуально - в кожній організації своя система скорингу, де враховуються платоспроможність, кредитна історія, соціально-демографічні дані та вік позичальника.

Мікрокредити в Україні: яку кількість позик можна оформити?
15
лютого

Кредити в екстренних випадках на сайті Грошик

Екстрені ситуації, які потребують термінових фінансових вкладень, відбуваються, як правило, несподівано і в найбільш невідповідний час. Ламання побутової техніки, сусіди, що затопили вас або ж загублений телефон, - подібні випадки зустрічаються на кожному кроці. Обставини бувають різної складності, але всі вони здатні на час вибити з колії, а крім того - неабияк спустошити гаманець.

Кредити в екстренних випадках на сайті Грошик