12
лютого

Кредит у будь-який момент доби на сайті Грошик

Ситуації, які потребують термінових фінансових вкладень, можуть відбутися в будь-який час доби, в тому числі й вночі. Побутує думка, що термінові кредитні кошти можна отримати тільки в денний час через графік роботи банківських установ. Проте, останнім часом на ринку з'явилися фінансові організації, в яких позику можна отримати навіть вночі або рано вранці. Це, безумовно, дає можливість вирішити виниклі труднощі, не відкладаючи проблему на завтра.

Кредит у будь-який момент доби на сайті Грошик
9
лютого

Де взяти кредит, якщо є діючі прострочення?

Отримати кредит при наявності чинних прострочень в інших установах досить складно, адже клієнт вважається свідомо ненадійним, виходячи з його кредитної історії. Також для кредиторів має велике значення, чи вистачить даному клієнту коштів для виплати декількох кредитів. Тому, маючи відкритий проблемний кредит, людині буде важко знайти нових лояльних кредиторів.

Де взяти кредит, якщо є діючі прострочення?
6
лютого

Кредит онлайн на сайті Грошик

Оформити швидкий кредит на банківську карту з мінімальним пакетом документів і без поручителів пропонують десятки українських мікрофінансових організацій, але не всі кредитні продукти можуть підійти в конкретній життєвій ситуації. Сайт онлайн-кредитування Грошик пропонує конкурентні позики при найменших витратах часу.

Кредит онлайн на сайті Грошик
3
лютого

Чи можна отримати кредит за один день?

Перша думка, яка приходить в голову людині, у якого несподівано виникла кризова ситуація, що вимагає фінансових витрат: «Де взяти грошей за один день?». Напевно, кожен середньостатистичний громадянин України в першу чергу піде займати у близьких, родичів, друзів або хороших знайомих. Але не у всіх випадках подібні спроби увінчаються успіхом.

Чи можна отримати кредит за один день?
31
січня

Де взяти кредит на невелику суму?

3000-5000 гривень - здавалося б, не дуже велика сума, але саме її може не вистачити на ремонт техніки, оплату побутових послуг або ж навчання. Єдина проблема - де взяти таку суму швидко? Є кілька варіантів розв'язання подібної проблеми: зайняти у друзів або родичів, віддати свої цінності в ломбард або ж звернутися в мікрофінансову організацію.

Де взяти кредит на невелику суму?
27
січня

Грошик - швидкі гроші на карту

Наше життя досить непередбачуване, і часом воно  диктує нам свої правила. Нерідко в тихі та спокійні будні можуть увірватися події, що вимагають термінового фінансового втручання. А грошей при цьому, як правило, не виявляється в потрібній кількості. І тоді, оббігши всіх родичів і знайомих в пошуку коштів, багато хто починає подумувати про кредит, який сьогодні з радістю готові надати й банки, і альтернативні кредитні організації. Найбільшу популярність зараз отримали мікрофінансові організації, які після короткої реєстрації перераховують гроші на вашу карту.

Грошик - швидкі гроші на карту
24
січня

Як отримати мікрокредит?

Мікропозики, які надаються громадянам мікрофінансовими організаціями, в наш час мають великий попит серед населення. Відсотки по таких кредитах нараховуються щодня, термін кредиту виявляється незначним, як і максимальна сума позики. Це можна зробити як оффлайн, так і на сайті мікрофінансової організації. Подібні угоди відрізняються простотою і швидкістю укладання, але не всі знають про послідовність даної процедури.

Як отримати мікрокредит?
18
січня

Чому мікрокредити набирають популярність?

Згідно з інформацією Українського бюро кредитних історій, в минулому році громадяни України взяли позик на 19% більше, ніж роком раніше. Чому ж мікропозики користуються все більшим попитом серед населення?

Чому мікрокредити набирають популярність?